Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sörben sült csirke

2010.12.08

Sörben sült csirke

Kép 

 

Hozzávalók:

  • 4-6 csirkecomb
  • Kotányi szárnyas fűszersó
  • 1 dobozos, vagy üveges sör
  • pici olaj

 

 

A csirkecombokat alaposan megtisztítjuk, beszórjuk a fűszersóval és kiolajozott tepsibe tesszük. Ráöntjük a sört, fóliával letakarjuk és  sütőbe tessük. Addig sütjük amíg a hús puha nem lesz, ekkor levesszük róla a fóliát és még tovább sütjük, ghogy a bőre ropogós legyen.

Nagyon fínom lesz a husi, nem szárad ki, és a bőre is istenien ropogós, még az is imádja aki egyébként nem eszi meg a sült csirke bőrét. Burgonypürével tálaljuk.

 

Kép

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.