Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rántotthús kicsit másképpen

2010.07.14

Rántotthús, kicsit másképpes

Kép 

Hozzávalók:

csirkemell, mustár, sajt,  tej, só, a panírozáshoz liszt, tojás, zsemlemorzsa

A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, sózzuk, majd kettéhajtjuk. A húsokat egy tálkába tesszük és annyi tejet öntünk rá, amennyi ellepi, ebben hagyjuk állni legalább félórát. Ezután kivesszük a tejből kettéhajtjuk és az egyik oldalát vékonyan megkenjük mustárral majd megszórjuk reszelt sajttal és ezután hagyományosan bepanírozzuk lisztbe, tojásba majd zsemlemorzsába. Forró olajba kisütjük. Sült krumplival, rizzsel tálaljuk.

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.