Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rakott zöldbab

2010.08.27
Rakott zöldbab
 
Hozzávalók:
 
1 kg zöldbab, 10 dkg rizs, 1/2 kg darált hús, tejföl.
A megmosott zöldbabot enyhén sós vízben majdnem puhára főzzük, a rizst megmossuk és sós vízben megfőzzük, a darált húsból pörköltet készítünk,( a pörkölt leírása a blog húsételeknél). Amikor minden kész egy tepsit vagy jénai tálat kivajazunk, beletesszük a megfőtt zöldbab felét, ráterítjük a főtt rizst, erre a pörköltet, majd befedjük a maradék zöldbabbal. A tetejére tejfölt teszünk és sütőben összesütjük.
 

Kép

Kép

Fínom egytálétel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.