Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hús és savanyúkáposzta

2011.06.27

Savanyú káposzta ágyon sült fokhagymás hús

Hozzávalók:

 1 kg savanyú káposzta, 70-80 dkg hús (tarja, comb), 2 gerezd fokhagyma, só, bors, 2  knorr fokhagymakocka,majoranna.                                                                       

A káposztát jól kinyomkodjuk megszórjuk majorannával és egyenletesen egy tepsi aljára tesszük, majd rárakjuk a szeletekre vágott húst.

kapeshus0.jpg

 

A hús tetejére rávágjuk a fokhagymát, enyhén sózzuk csak, mert a káposzta is sós, borsozzuk, majd rámorzsoljuk a knorr fokhagyma kockákat és pici vizet öntünk alá, kb 1 dl-t.

kapeshus02.jpg 

Alufóliával letakarjuk a tepsit és sütőbe tesszük. Addig sütjük amíg a hús megpuhul, majd leveszük róla a fóliát és pár percre még visszatesszük a sütőbe.

kapeshus1.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.