Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fokhagymás kacsacomb

2010.11.12

Fokhagymás kacsacomb

ahogy én csinálom

4 szép kacsacombot alaposan megtisztítok és a bőrös hájat is leszedem róla. Ezt a hájat apró kockára vágom és kisütöm. A zsír felét egy másik lábasba öntöm. A kacsacombokat sózom- borsozom és az előmelegített zsírban minden oldalát átsütöm fehéredésig, majd annyi vizet öntök rá, ami ellepi a combokat.

Közben 5-6 gerezd fokhagymát apróra vágok és ráteszem a kacsacombokra, lefedem és lassú tűzön addig sütöm a míg a combok megpulnak, ekkor zsírjára sütöm és párolt lilakáposztával tálalom.

Fínom zafftos lesz a hús nem szárad ki.

Kép

Kép

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.