Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csirke sütőzsacskóban

2012.05.12

Csirke sütőzacskóban

Egy nagyon fínom, zamatos, ropogós csirke lesz a végeredmény.

A csirkét alaposan megtisztítjuk majd csirke fűszersóval, vagy csak sóval megszórjuk, sütőzacskóba tesszük, teszünk mellé megtisztított közepes vöröshagymát egészben, ahány csirke comb, annyi hagyma. A zacskókat összezárjuk, néhány helyen fogpiszkálóval kiszúrjuk a zacskót, hogy a keletkező gőz távozni tudjon.

zacis1.jpg

Amikor már úgy látjuk, hogy megpuhultak a combok a zacskót ketté vágjuk és még visszateszük a sütőbe pirulni a husikat. Nagyon fínom krumpli pürével, vagy rizzsel, uborkával és a fínomra sült hagymával.

sutocsirke2.jpg

 

zacis4.jpg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.