Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csokis-citromos brownie dióval a tetején

2013.02.27

Csokis-citromos brownie dióval a tetején

 

b2.jpg

Hozzávalók: 1 bögre cukor, 1 bögre liszt, 1 sütőpor, 20 dkg margarin, 3 kanál kakaó, 1 bögre víz, fél bögre tej, 2 tojás, 1 vanília, 1 citrom reszelt héja, fél citrom leve, apróra vágott dió, 1 party torta bevonó.

A vizet felforraljuk a margarinnal, majd összes hozzávalót beleteszük a dió és a tortabevonó kivételével. Csomómentesre kavarjuk és egy normál méretű, sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük. 200 fokon kb 20 percig sütjük. Sütés után tálcára borítjuk, a sütőpapírt levesszük róla, visszafordítjuk és kihűtjük.

A torta bevonót 2 kanál olajjal mikróban alacsony hőfokon felolvasztjuk és a sütire öntjük, majd rászórjuk az apróra vágott diót. 

 

 

b1.jpg 

Könnyen elkészíthető és igazán fínom!

 

b3.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.